Bemutatkozás

CÉGISMERTETŐ

A SOL-VILL Kft 100%-ban magyar vállalkozás. Jelenlegi formában 2013-tól folytatunk országosan elsősorban ipari robbanásbiztos villamosenergia-ipari kivitelezői valamint villamossági kis és nagykereskedelmi tevékenységeket. Cégünk magas színvonalú mérnöki vállalkozásirányítás mellett a nagyobb projektek lebonyolításához szükséges szakember állománnyal és stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik. Saját létszámunk 20 fő, sok éves gyakorlattal rendelkező, tapasztalt munkavállalókkal. Igény esetén további 20-40 fő minősített alvállalkozóval is rendelkezünk.

Folyamatos fejlődésünk szempontjából fontosnak tartjuk Vevőink igényeit és visszajelzéseit. Rendelésállományunk a megalakulás óta növekvő tendenciát mutat, így bízunk benne, hogy a jövőben is sikerül megfelelni Vevőink elvárásainak mind a hazai mind a nemzetközi piacon.

Fejlesztések, jövőkép:

Nagy hangsúlyt fektetünk a munkánkhoz szükséges innovatív fejlesztésekre, eszközbeszerzés, oktatás illetve felújítás formájában. 2018 év végén zárult le kisfeszültségű elosztó gyártó műhelyünk fejlesztése Kazincbarcikai telephelyünkön. 2020-ban terveink között szerepel robbanásbiztos elektromos készülékek gyártása amely beruházás megindítása már célegyenesbe érkezett.

Környezetközpontú működés:

Munkánk, működésünk során energiát és erőforrásokat fogyasztunk, mely folyamat az egyik legjelentősebb és legösszetettebb környezetet befolyásoló tényező. Az energiafelhasználás nem elsősorban a felhasználás során jelentkező környezetszennyezés miatt káros, hanem az energiaforrások átalakítása (előállítása) során keletkező szennyező anyagok közvetett hatása, az üvegházhatás következtében. Annak érdekében hogy ezeket a hatásokat lehető legalacsonyabb értékre csökkentsük, mindennapi tevékenységünk során igyekszünk mindent elkövetni.

Minőségirányítás:

Egyrészt a dokumentált eljárások betartásának biztosítékát, másrészt a folyamatos fejlesztést jelenti. Mindennapi tevékenységünk során a minőségi színvonal állandó javításán dolgozunk partnereink érdekeit szem előtt tartva.

Küldetésünk:

A SOL-VILL Kft. alapvető küldetése, hogy hosszú távú, tartós kapcsolaton keresztül, partnerei, vevői – a villamossági piacokon felmért - valódi szükségleteit megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítse. Célunk, hogy meghatározó piaci részesedést érjünk el, és így nyereségesen, kiegyensúlyozott anyagi és szellemi fejlődésben, partnerei és munkatársai megelégedettségére tudjunk tevékenykedni.

Géppark és eszközök:

Jelenleg 5db új csapat szállító és teher gépjárművel rendelkezünk így a munkaterületekre való felvonulás nem jelent problémát. Kapcsolataink révén elérhetőek számunkra különböző földmunkagépek, személy és teher emelőgépek. Magas minőségű kézi és gépi szerszámokkal is rendelkezünk melyek a munkáinkhoz szükségesek. Kazincbarcikai 400nm-es 6m belmagasságú műhelyünkben bármilyen villamos berendezést (kis és középfeszültség) illetve a hozzá szükséges fém szerkezetet le tudunk gyártani.

Cégünkkel, forgalmazott termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban minden kérdést, érdeklődést szívesen fogadunk elérhetőségeinken az info@solvill.hu központi email címen és a +36 30 752 4312 központi telefonszámon.

Honlap készítés